referanser


Tilbakemelding fra kunde (familie på Nordstrand)

I august 2010 flyttet vår familie på 2 voksne, 2 barn og en katt inn i ”ny” bolig på Nordstrand bygget i 1968. Alle rom var i behov av oppussing og forandring. Tanken om at vi kunne trenge litt hjelp meldte seg fort, og vi tok kontakt med Interiørkonsulentene.no. Det har vi aldri angret på!

Interiørkonsulentene.no kom hjem til oss på befaring, og vi avtalte at de skulle komme tilbake med forslag til tekstiler (gardiner, puter osv.) og materialer, møbler, farge på maling, tapet, romløsninger og belysning. De lagde en oversiktlig mappe til oss, som tar for seg rom etter rom med detaljerte forslag til hvordan vi kan pusse opp. Den inneholder tekst, tegninger, bilder, prøver på farger og tekstiler med mer.

Utrolig praktisk for vår familie. Dette har spart oss for mange handleturer og diskusjoner. De har hjulpet oss til å skape en helhet i boligen med sine forslag. De har tatt hensyn til møbler og ting vi hadde fra før og sørget for at det har dannet en helhet med det nye.

Les mer>>>
referansebilde interiør
Før


referansebilde interiør
Etter
om interiørkonsulentenetjenester fra interiørkonsulenteneinspirasjonreferanser om interiørkonsulenteneikontakt interiørkonsulentene